Спортни турнири и богата музикална програма за празника на Девин и минералната вода

Богата фолклорна програма, спортни турнири и демонстрационна партия шах, са част от официалната програма, с която ще бъде отбелязан празника на Девин и минералната вода - 11 и 12 август. 
Началото ще бъде дадено в петък с турнир по футбол, който ще се състои на спортната площадка в кв. Врътлек. Официално празникът ще бъде открит същия ден от 19:00 ч. от кмета на Община Девин Здравко Иванов на площад "Игор Юруков" пред Дома на културата. Вечерната програма ще продължи на открита сцена с изпълнения на Гуна Иванова, Хамид Имамски, Ати Моллов, Иван Паланов, Радостина Николова и Божидар Златков. 
През съботния ден продължават футболните надпревари, като от 10:00 часа стартира и турнирът по плуване, който ще се състои във външния басейн на СПА хотел "Орфей".
В 13:00 часа ще стартира демонстрационна партия шах в обособеното за целта поле в парк „Острова“, като фигурите ще бъдат на разположение на желаещите да играят шах до 17 часа.
Вечерният концерт е с начален час 19, като на сцената на площад "Игор Юруков" ще се качат Анна Мария, Формация "Звезди", Хисарския Поп, Стоян Петков, Галина Димитрова и Даниел Караасенов. 
Организатор е Община Девин.
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини