Ремонтираха пряк път между общините Мадан и Баните

Изображение 1 от 3

  Приключват ремонтните дейности на пътна връзка, която по пряк път свързва общините Мадан и Баните.
  Обновяването на пътя ще подобри свързаността между двете общини, като това ще осигури на хората по-бърз и удобен достъп до административни и здравни услуги. Ще се скъси времето за пътуване с 15 км. и ще се подобри пътната безопасност. От друга страна, чрез реализацията на проекта, цялостно са ремонтирани и асфалтирани основната пътна връзка на селата Миле и Касаб, както и пътя към селата  Дишлийци, Купен и Гарабина.
  И по двете трасета са извършени цялостен ремонт и рехабилитация, включваща, полагане на асфалтова настилка, възстановяване на банкетите и откосите, подобряване на отводняването чрез почистване на съществуващите водостоци и отводнителни окопи, както и изграждането на нови, полагане на хоризонтална маркировка и мантинели.
  Така хората от населените места вече ще могат да пътуват по-безопасно и комфортно, както до община Мадан, така и до община Баните.
  Чрез реализираните дейности, Oбщина Мадан продължава своята политика към подобряване на пътната инфраструктура не само в града, но и на територията на цялата община.
  Множеството пътни реконструкции и рехабилитации, които извършихме до момента и които предстоят да бъдат направени са част от приоритетите ни за подобряване на общото благоустройство в цялата община.

   

  Източник: Smolyan.bgvesti.NET

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

  Още новини

  Последни новини