Кметът Станислав Дечев тръгва към втори мандат със силен отбор и обещание за два пъти по-успешна работа

    С обещание за два пъти по-успешна работа и още по- добри проекти от реализираните през първия му мандат, кметът на Хасково Станислав Дечев тръгва към втори за управленската позиция в местната администрация.

    Кандидатската листа за съветници на ГЕРБ, в която той е и водещо име, стартира официално предизборната кампания днес. По традиция тя започна с тържествен водосвет в църквата „Свети архангели Михайл и и Гавраил“.

    „Стартирахме традиционно кампанията си с молитва за успех. Изминалият мандат беше изключително труден и заради ковид кризата, а след това и с последващата война и инфлацията, които сериозно се отразиха на работата ни. Въпреки всичко успяхме да реализираме това, което планувахме и да направим няколко знакови обекта-възстановихме стадион „Младост“, направихме парк ДНА, изградихме закрит плувен басейн.“, отбеляза Станислав Дечев. Той допълни, че през последните четири години Хасково се е  отворен за инвеститори град и това вече е видно през реализираните инвестиции  в търговски обекти на бул. “Раковски“ и извън града. Има реализирани инвестиции и в областта на производството.

    Успешно реализирани ВиК проекти, подновяване на спортни площадки и междублокови пространства, са друга част от успехите в изминалия мандат, които Дечев посочи.

    Според него силният екип, който стои зад гърба му в местната администрация, е водеща причина за постигнатите добри резултати през последните години за модернизиране и развитието на града.

    В бъдеще Станислав Дечев също залага на професионалисти-отбора, който е в листата на кандидатите за новия Общински съвет от ГЕРБ.

    Кандидатът за кмет втори мандат подчерта, че в предходните години на управление с екипа си са подготвили още проекти, които в бъдеще обещава, че ще реализира, ако остане начело на местната администрация.

    „Това, което смятам да направя, стъпвайки в следващ мандат, е два пъти повече от свършеното досега. Имам силата и увереността в себе си и в екипа, който стои до мен, че това е абсолютно възможно“, посочи Станислав Дечев. Той поема като конкретни ангажименти изграждането на спортни площадки зад плувния басейн, обновяване на зоологическата градина и в превръщането й по-модерен зоопарк, възстановяване на езерото и розариума на „Кенана“. За по-добри условия за младите хора, които да идват да учат в Хасково, има проекти за още две сгради до обновеното общежитие на Езиковата гимназия.

    Като най-добрия кмет на Хасково от началото на демокрацията опреди Станислав Дечев областният координатор на ГЕРБ Делян Добрев. Той посочи, като сбъдната мечта за хасковли изпълнената реализация на закрития плувен басейн, към който вече имало интерес за ползване и от други градове.

    "Смятам, че само за тези четири години Станислав Дечев направи повече за Хасково, отколкото други кметове за няколко мандата и ме радва амбицията му, че в следващ мандат смята да направи два пъти повече от постигнатото досега. Всички смятаме и в централното ръководство, че той е един от най-успешните кметове в страната и най-подходящият кандидат за кмет на Хасково“, допълни Добрев.

    „През първия мандат бях предпазлив в обещанията, заради финансовата нестабилност на общината и кредите за изплащане. Сега обаче общината е стабилна, има нови възможности, отварят се тепърва възможности за много проекти. Ние успяхме да се конкурираме с най-големите общини в страната и да спечелим проекти, което ме уверява, че наистина работя с най-добрите професионалисти.

    Убеден съм, че основната функция на Общинската администрация-кмета и екипа му, а също и Общинския съвет, е да дават условията, чрез които да се развива бизнеса, да се развиват спортовете и културата, а инициаторите на това са самите граждани. Те са моторът за развитите на един град. Затова моята философия е, че всички трябва да работим заедно“, допълни Станислав Дечев.

    Купуването и продаването на гласове са престъпления!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини