Пребита жестоко с метален прът жена подозира бившия си съпруг за нападението

Жена от Благоевград беше жестоко пребита с метален прът пред своя дом. Нападателят я дебнал пред жилището ѝ и се нахвърлил с безпощадни удари в главата и лицето. Пострадалата е приета в болница с мозъчно сътресение, тежки наранявания и фрактури.

Атаката е заснета от охранителни камери. За нападението е задържан 21-годишен криминално проявен мъж. Потърпевшата Стефка Терзийска се възстановява в болница в София и засега не иска да показва своето лице заради раните си.

„Отидох да взема паркираната си кола. Когато я отключвах, усетих силен удар в главата. Видях маскиран мъж, който продължи да замахва с железен прът. Беше ужасяващ момент. Опитах да се прикрия, защото той ме удряше само по главата. Целеше да ме убие, не беше някакво нападение за сплашване. Виках за помощ, но нямаше кой да ме чуе. Изтичах на улицата, където хората се събраха, и той побягна. Беше просто толкова брутално и нереално, че още не мога да повярвам”, разказва Терзийска.

Жената е със средна телесна повреда – има сериозни наранявания по главата, ръцете и краката. „Единият ми пръст е почти отрязан. Не мога да кажа, че това е средна телесна повреда, защото едното ми око е било пръснато и в момента съм загубила зрението си безвъзвратно. За мен това е ужасяващо и няма връщане назад”, заявява тя.

Потърпевшата коментира, че не познава нападателя си. „Бяха брутални, жестоки, удари в главата. Аз съм получавала заплахи, но не съм вярвала, че може да се стигне до това. Тези заплахи бяха от бившия ми съпруг, с когото сме разделени от повече от четири години. Но през цялото време съм била подложена на всякакъв вид психически тормоз, както и децата ми”, обяснява Стефка.

Жената подозира, че зад нападението стои бившият ѝ съпруг. „Отпреди две години и половина имах информация, че той е поръчал да направят точно това. Подавали сме сигнали, дори сме пускали молба за ограничителна заповед за големия ни син. Той явно се стряскаше и успявахме да постигнем някакво разбирателство. И не съм вярвала, че може да посегне по такъв брутален начин на майката на децата му”, допълва пострадалата.

Синът на нападнатата жена – Коста, обясни, че баща му се е появил пред болницата в деня на случилото се, където живо се интересувал от състоянието на бившата си съпруга. „В продължение на две години е имало заплахи както към мен, така и към майка ни и МВР е било уведомявано. Според мен няма друг човек, който да направи това”, категоричен е той.

Мъжът твърди, че се притеснява, защото има и бебе. „Взели сме мерки. Надяваме се полицията да реагира бързо. Има данни, че дни преди това майка ми е била наблюдавана. Всичко сочи, че това не е битово престъпление или опит за грабеж, а нещо организирано”, е мнението на Коста, който каза, че не познава самия извършител.

Източник: nova

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини