По-дълъг и по-шантав - какво знаем за трети сезон на "Белият лотос"

Стачката на сценаристите в Холивуд може да изглежда като далечно събитие, но е факт, че по някакъв начин се отрази на хората от цял свят. Как? Забави продукцията на филми и сериали, които всички очакваме с нетърпение.

Един от засегнатите е "Белият лотос" и, по-точно, третият сезон на антологичния сериал на Майк Уайт за НВО. "Приключвам сценария", съобщи тържествено Уайт, когато стачката най-после приключи.

Той уточнява, че е много развълнуван за новия сезон. "Ще имаме един уголемен "Белият лотос". Ще бъде по-дълъг, по-мащабен, по-шантав. Не знам как ще го видят хората, но аз лично съм супер въодушевен, а това - по моя собствен барометър, е нещо хубаво."

Уайт уточнява още, че снимките ще започнат в началото на 2024 г., а самият трети сезон вероятно ще бъде излъчен година след това, пишат Deadline.

Припомняме, че първи сезон се развиваше в хотел от веригата Белият лотос в Хавай, а втори - в Сицилия. Третият сезон ще ни пренесе в Тайланд, а водещата тема ще е смъртта. В първи сезон тя беше парите, а във втори - сексът.

За момента има едно потвърдено име от актьорския състав. Това е Наташа Ротуел, която видяхме в първи сезон като масажистката от спа центъра на хотела Белинда. Дали ще видим и някой от гостите на "Белият лотос", които бяха в първи и втори сезон, предстои да разберем.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини