Дебютният сборник с разкази на Добрина Ангелиева с премиера в Смолян

Днес от 18 часа издателство "Библиотека България" и читалище "Орфееви гори-1870" ще представят дебютния сборник с разкази на Добрина Ангелиева "Една специална библиотека".
Дебютният сборник на Добрина Ангелиева спечели читателите и влезе в годишната класация на издателство "Библиотека България" като една от най-търсените книги през 2023 година.
Добрина Ангелиева е сред победителите на Националния литературен конкурс "Вие пишете, ние четем" 2020, а книгата ѝ излиза с подкрепата на Министерство на културата по програма "Помощ за книгата", 2023.
В "Една специална библиотека" има за всекиго по нещо - фентъзи, хорър, хумор и сатира, магически реализъм. Добрина Ангелиева е изкусен белетрист – тя умее да покаже скритото, да оголи душата на героите си, да предизвика емоция и размисъл у читателя.
В представянето ще участват Весела Люцканова - рецензент, Елица Димитрова - китара и вокал, Ива Спиридонова - редактор, Симеон Аспарухов - модератор, Цеца Илиева - председател на Читалище "Орфееви гори-1870".
 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини