Ъшър направи паметно шоу на Супербоул, Алиша Кийс му партнира (ВИДЕО)

Изображение 1 от 3

    За представянето си на Super Bowl през 2024 г. в шоуто, Ъшър имаше впечатляващ състав от приятели.

    Алиша Кийс, H.E.R., Lil Jon, Ludacris, Will.i .am и Джърмейн Дюпри излязоха на сцената, за да помогнат на 45-годишния Ъшър по време на обхващащия кариерата сет, който започна с песента "Caught Up".

    Алиша Кийс започна изпълнението си, докато разтърси изцяло червено Dolce & Gabbana изглежда и изпя "If I Ain't Got You" сама. След това Usher се присъедини към звездата, 43, за песента им "My Boo". Докато Кийс пееше припева, Ъшър демонстрира характерните си гладки движения.

    Най-добрите снимки от представянето на Ашър на полувремето на Супербоул 2024 г. Алиша Кийс обгаря в червено от глава до пети по време на поява на полувремето с Ъшър на полувремето на Супербоул 2024 г.

    След като Usher започна да пее "You Got It Bad" на стадиона, H.E.R. пристигна свирейки на електрическа китара. Звездата от Colour Purple продължи да свири на китара, докато песента преминаваше в хита на певицата „Bad Girl“. След нейното соло на китара, хедлайнерът без риза се присъедини към H.E.R., 26, и я надигна.

    Will.i.am, 48, се събра отново с Usher по време на много желано място за изпълнение и започна да рапира по време на "OMG." През 2011 г. Ъшър също направи изненадваща поява по време на шоуто на Black Eyed Peas на полувремето - където изпя същата хитова песен "OMG".

    Джърмейн Дюпри, 51, беше друг изненадващ гост по време на представлението. Художникът развълнува тълпата, преди Usher да започне смесване на "Confessions" и "Burn".

    Поглед назад към миналите шоута на полувремето на Super Bowl, от Бионсе до Бруно (и Left Shark!)

    Lil Jon започна появата си, като застана в тълпата и пееше "Turn Down For What." Бързо песента премина в "Yeah!" и хедлайнерът танцува до групата си резервни танцьори, докато песента продължаваше. След като Lil Jon, 53, рапира по време на първата част от песента, Ludacris, 46, пристигна и завърши хита и цялото шоу.

    Никога не пропускайте история — абонирайте се за безплатния ежедневен бюлетин на PEOPLE, за да Бъдете в крак с най-доброто от това, което ХОРАТА могат да предложат, от пикантни новини за знаменитости до завладяващи истории за човешки интереси.

    Изпълнението на Usher на Super Bowl идва два дни след като пусна деветото си студио албум, Coming Home. Въпреки че резиденцията му в Лас Вегас приключи през декември 2023 г., феновете могат да очакват да го видят да изпълнява новата си музика на турнето USHER: Past Present Future.

    Турнето трябва да започне на 20 август в столицата One Arena във Вашингтон, окръг Колумбия, и ще приключи в Юнайтед Сентър в Чикаго на 29 октомври.

    Източник: worldnews.b

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини