Lenny Kravitz изпълни селекция от хитове и взе наградата „Музикална икона“

Lenny Kravitz направи резюме на 35-годишната си кариера със селекция от най-големите си хитове по време на церемонията за връчване на наградите „Изборът на публиката“. В неделя музикантът получи и статуетката „Музикална икона“. 

В речта си музикантът говори за това да останеш верен на себе си и за това колко важна е любовта. 

„Мислих много за тази дума икона. И тя означава много неща за много хора. Но за мен това означава, че си оставил незаличима следа, като си такъв, какъвто Бог те е създал, и се осмеляваш да бъдеш различен. Музиката ми не беше достатъчно черна. Не беше достатъчно бяла. Не се вписваше добре в рамките или не звучеше като това, което беше по радиото по онова време. И аз отказах парите и лъскавите обещания, славата и звездния статус, защото нямаше да мога да живея със себе си, ако правех нещо неавтентично. Икона за мен е някой, който вдъхновява и учи другите да вярват в себе си и в своята посока, каквато и да е тази посока“. 

Kravitz даде и съвет на новото поколение артисти: 

„Никога не следвайте тенденциите, определяйте свое собствено темпо и знайте, че най-доброто е точно тук, точно сега пред вас“.

Той завърши с думите: 

„Музиката е да ни събира заедно. И цялата причина да създавам и изпълнявам музика е да усилвам любовта. Няма бариера между изпълнител и публика. Всичко е свързано с това всички ние да прегърнем любовта и единството в този свят, който Бог ни е дал. Любовта е най-мощната сила и любовта ще победи. Всички сме едно. Един Бог, един народ, една планета. Нека любовта управлява. Благодаря ви“.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини