Volkswagen показа новото си електрическо комби

Volkswagen гледа към бъдещето, където в момента се виждат предимно електромобили. Затова и от компанията се стремят да предлагат все повече такива.

На 19 февруари показаха за първи път и своя нов модел ID.7 Tourer. Всъщност това е вече познатия ни ID.7, но под формата на комби. 

Интересното е, че като размери Volkswagen ID.7 Tourer не е мръднал, но в същото време предлага повече пространство. Обемът на багажника е цели 605 литра, което е с около 70 литра повече от седана. При сгънати задни седалки товарното пространство става 1714 литра и можем да поберем почти всичко, което пожелаем.

Снимка 654210

Източник: Volkswagen

ID.7 Tourer ще се предлага с две разновидности на батериите - Tourer Pro и Pro S. От Volkswagen казват, че по-голямата батерия ще осигурява до 685 км пробег с едно зареждане. И двете батерии ще се зареждат от 10 до 80% за по-малко от 30 минути.

Снимка 654209

Източник: Volkswagen

ID.7 Tourer ще разполага като стандарт с head-up дисплей с добавена реалност (AR), който ще показва информация, свързана с пътуването, в зрителното поле на шофьора, така че очите му да са фокусирани върху пътя. Помислено е и за удобството, разбира се.

Като вентилационните отвори ще се управляват автоматично от малки управляващи двигатели, а седалките ergoActive ще имат нова функция за масаж на точката на натиск. Друга иновация в ID.7 Tourer е панорамният покрив с интелигентно стъкло. При него стъклените слоеве могат да бъдат електронно превключвани да бъдат прозрачни или непрозрачни.

Volkswagen ID.7 Tourer ще бъде произвеждан във фабриката в Емден, Германия, където се прави и ID.7. Очаква се предварителните поръчки да бъдат отворени по-късно тази година, а с тях да разберем и цените.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини