Французинът Ален продължава да тормози и напада хора, този път удари и полицай на главната в Смолян

С решение на РС-Смолян от 29.02.24 г., за проява на дребно хулиганство, е наложено наказание глоба в размер на 400 лв. на 74-годишен френски гражданин, към момента пребиваващ в с. Полковник Серафимово, общ. Смолян.

На 28.02.24 г. около 16:00 часа, собственичка на търговски обект, намиращ се на пешеходната зона в гр. Смолян, е подала сигнал за агресивно поведение на френския гражданин, изразяващо се в разхвърляне на изложената стока /сувенири/ и замервайки я с нея. Пристигналият на мястото екип на РУ-Смолян, установява самоличността на лицето, като същото под явно въздействие на алкохол, продължава да извършва непристойни действия и демонстрации против установения обществен ред на публично място в присъствие на много хора. При опит да бъде задържан, френският гражданин оказал съпротива, удряйки по главата с предмет полицейския служител.

Както преди време СмолянБГвести писа, Ален от месеци буйства пиян из с.Полковник Серафимово. През януари насъска кучето си срещу млада жена с две деца. Чужденецът дори ударил майката по главата, разказа тогава кметът на селото. "Почти всеки ден е пиян и буйства по улиците. Тормози възрастни хора и деца. От хулиганските му прояви всички са вдигнали ръце и се страхуват". Мъжът е виждан с кучето и по главната улица на Смолян, където в истерия крещи на четириногото. "Всички мислим, че има психично заболяване. Влиза по дворовете на хората, отвързва кучетата и ги пуска по улиците. Тропа по вратите на хората. Трябва органите на реда спешно да предприемат мерки преди да е направил по-голяма беля. За това се обадих на 112. От полицията му написаха акт, но това не решава проблема с агресията му. Има си начини и институции, в които да го лекуват. Не се търпи! Всички ги е страх от него. Той е постоянно неадекватен и агресивен", каза тогава още Мусорлиев.

Нападението над продавачката и полицая явно показват, че Ален не се е стреснал от предупрежденията и актовете на полицията. 

В социалните мрежи родопчани се питат риторично какво ще се случи с българин във Франция, ако по същия начин нарушава чуждите закони и тормози хората.

СмолянБГвести ще търси отговор от полицията, за това дали е установена легитимността на документа, с който е влязал в страната ни от Гърция. При нападението над жената с двете деца, стана ясно, че Ален е със загубени документи за самоличност. Имал само такъв, който бил издаден от гръцките власти. 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини