Трагедия! Почина 78-годишният мъж, който пострада при сбиване в с.Кочани

Починал е мъжът, който пострада при сбиване със свой съсед в неделинското село Кочани. По първоначачни данни фаталният удар бил нанесен с брадва.  Бойко М.  е издъхнал от травмите си в УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив, съобщи окръжният прокурор на Смолян Недко Симов. „Предстои преквалифициране на обвинението в причиняване на смърт по непредпазливост. Очакваме Районна прокуратура – Смолян да ни изпрати материалите по досъдебното производство“, посочи Симов.

Припомняме, че инцидентът, при който 78-годишният мъж пострада, стана на 1-ви март в неделинското село Кочани. Свидетел на боя станала съпругата на починалия. По първоначална информация мъжът е пострадал при сбиване след спор за имот. Пострадалият беше транспортиран в УМБАЛ „Свети Георги“ – Пловдив в кома и с опасност за живота, със счупена черепна кост.

Вчера наблюдаващият прокурор поиска налагане на мярка „задържане под стража“ за 71-годишния комшия Кирил П., обвинен в причиняване на телесната повреда. Районният съд в Златоград обаче постанови само „парична гаранция“ от 500 лева. В съдебната зала мъжът отричаше да е извършил престъплението и твърдеше, че неговият съселянин сам е паднал и се е ударил.

Предстои да се разбере дали Окръжната прокуратура ще поиска от съда налагане на мярка „задържане под стража“.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини