Най-добрите стоматолози се събират на Пампорово, форумът е в памет на алпиниста Христо Христов

ЕДНИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ СТОМАТОЛОЗИ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ УЧАСТВАТ В ПРОФЕСИОНАЛЕН ФОРУМ НА „ДЕНТАЛНА АКАДЕМИЯ РОДОПИ“
Събитието е посветено на 20-годишнината от гибелта на алпиниста и достоен родопчанин Христо Христов
Форумът ще се проведе на 8 и 9 март т.г. в Пампорово, а организатор е РК на БЗС в Смолян
Районната колегия на Българския зъболекарски съюз /РК на БЗС/ – град Смолян за четиринадесета поредна година организира регионален форум по дентална медицина Дентална академия „Родопи“. Форумът ще се проведе в периода 8-9 март т.г. /петък и събота/ в курортен комплекс Пампорово. Това съобщи секретарят на РК на БЗС –Смолян д-р Митко Чолаков.
Дентална академия „Родопи“ се утвърди като професионален форум на лекарите по дентална медицина в България и като социален феномен, място за споделяне на идеи, опит и знание. Последното издание може да се похвали с реална посещаемост от над 600 участници и 30 фирми за дентално оборудване и материали. Форумът се радва на сериозен интерес, както от студенти, така и от практикуващи стоматолози от цялата страна, посочи д-р Чолаков.
Тази статистика нарежда Дентална академия „Родопи" на едно от първите места сред форумите по дентална медицина в България и на едно от челните места сред тези от Източна Европа
Тази година събитието ще се проведе два дни. Предвиден е ексклузивен панел за студенти - лекции и демонстрации с участието и на международни лектори. Основната лекционна програма и изложбена част ще се проведат на 9 март /събота/ от 9.00 до 18.00 часа. Във форума ще участват едни от най-добрите лектори в България и чужбина и най-успешните фирми за дентални материали и оборудване.
Със свое решение УС на РК на БЗС - гр. Смолян реши да посвети това издание на Дентална академия „Родопи" на 20-годишнината от гибелта на българския алпинист и достоен родопчанин Христо Христов. Паметни са думите му: „Върховете се изкачват с приятели!“. Това е нашето мото на събитието тази година, каза още д-р Чолаков.
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини