10 медала завоюваха съзтезателите от СК „Сноуборд Общество“ Смолян на Държавното първенство по свободни дисциплини

Състезателите на СК „Сноуборд Общество“ Смолян се представиха отлично на Държавното първенство по свободни дисциплини – слоуп стайл и биг еър, организирано от Българска федерация по ски и Пампорово АД на 11 и 12 март. Състезанието се проведе на новоизградения снежен парк в Пампорово.

Състезателите завоюваха общо 10 медала в двете дисциплини. Георги Масурски се класира на 2-ро място в слоуп стайл ски и на 3-то място в биг еър ски. В сноуборда Христо Иванов спечели бронзов медал в слоуп стайл и сребърен медал в дисциплината биг еър, Константин Беевски се класира на трето място в биг еър при младежите, а юношите ни завоюваха 3 златни медала за Александър Димитров и 2 сребърни медала за Момчил Йорданов в двете дисциплини.

Седмица по-рано, на 3 и 4 март, се проведе Pamporovo Rookie Fest 2024, кръг от World Rookie Tour. Състезателите на СК „Сноуборд Общество“ Смолян за пореден път показаха стил и завоюваха сребърен медал в Groom Boys от Константин Беевски и бронзов и златен медал, съответно от Момчил Йорданов и Александър Димитров в Rookie Boys. Със спечеленото първо място Александър Димитров получава правото да участва във финала на World Rookie Tour 2024, който ще се проведе следващата седмица в Капрун, Австрия.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини