В Девин стартират конкурси за макет и рисунка по повод Седмицата на гората

В Девин стартират конкурси за макет и рисунка по повод Седмицата на гората
Конкурси за изработване на макет от естествени материали и рисунка по случай Седмица на гората, организират от Община Девин съвместно с Държавно ловно стопанство “Извора”- Девин. “Гората е живот и обща отговорност” е темата, по която трябва да творят подрастващите.
В съревнованието за макет могат да участват деца и ученици, самостоятелно или в екип. Те трябва да посочат и данни за автора или авторите на макета.
В конкурса за рисунка могат да участват ученици в следните възрастови групи: Първа група – I – IV клас, Втора група – V – VII кл и Трета група – VIII – XII клас. Техниката на рисуване и размера на рисунката са по избор на участника. Данни за автора на рисунката трябва да са изписани на гърба на рисунката и е необходимо да бъдат посочени трите имена, възраст, адрес, училище и телефон за връзка.
Краен срок за предаване на творбите е 2 април 2024 г. /вторник/ в сградата на Общинска администрация – Девин, етаж II, стая № 6 или в сградата на ТП „ДЛС - Извора“, гр. Девин, ул. „Освобождение“ № 18.
 
 
 
 
 
 
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини