По сигнал на граждани служители от Второ районно управление и Община Перник ограничиха достъпа до нефункциониращ и опасен обект

Служители от Второ районно управление в Перник се самосезираха по публикации на граждани в социалните мрежи, съобщиха от пресцентъра на МВР. В тях се посочва, че в изгорял вагон-ресторант в пернишкия квартал „Изток“ се събират бездомни хора и такива, които употребяват алкохол и наркотици. Според живущи в района това представлява опасност за учениците и гражданите, преминаващи в близост до мястото.

Органите на реда, съвместно с Общината са поставили метална решетка на входа на вече нефункциониращото заведение, което ограничава достъпа до вътрешната му част.

От ръководството на Областната дирекция на МВР в Перник благодарят на гражданите за активната им позиция в социалните мрежи, касаеща сигурността и безопасността на хората.

От там допълниха за БТА, че освен в интернет пространството, сигнали могат да се подават и на следните имейли на дирекцията - pernik@mvr.bg и kat-pernik@mvr.bg. По този начин подателите ще имат винаги обратна връзка за предприетите действия от страна на полицейските власти.

 

Източник: БТА

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини