С бяла мечка седмокласници от „Васил Левски“ поканиха класната си на другарска вечер

    Ученици от 7В клас от СУ „Васил Левски“ в Хасково поканиха по нестандартен начин класната си ръководителка Росица Данчева на другарска вечер. В ранния следобед днес дворът на училището беше огласен от музика и танци, чуваше се и силен глъч на ученици, имаше и голям бял мечок. Плюшеният герой донесе голям букет цветя, който поднесе на учителката, която го прие с възторг. Наоколо бяха и нейните възпитаници, които я заобиколиха с прегръдки и тържествено я поканиха заедно да отпразнуват другарска вечер на 28 юни.

    „Обожавам ви, обичам ви“. С тези думи на вълнение Росица Данчева прие нетрадиционната покана. „Толкова съм възхитена от поканата. Те са най-прекрасните деца. Децата от този клас са изключително интелигентни“, каза още учителката.

    Росица Данчева е с дълъг педагогически стаж по български език и литература, има и професионален подход към учениците. „Тя за първа година е в СУ „Васил Левски“, но учениците бързо я обикнаха и заобичаха“, каза директорът на училището Милена Михайлова, която също присъстваше на изненадата.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ми
      Мила
      17 -8
      20:20, 16 май 2024
      Много интересно и нестандартно предложение! Поздравления ученици!!!👏
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини