Вицепрезидентът Йотова: Нека си обещаем, че ще намерим трите приоритета за развитието на България

Поне на 24 май да си обещаем, че ще намерим трите приоритета за развитието на България, че ще имаме сигурност за нашите граждани не само по отношение на отбраната, не само по отношение на вътрешна сигурност, но да има сигурност за бъдещето, за икономика, за стандарт, за социални отношения вътре в страната. Това заяви пред журналисти в Чепеларе вицепрезидентът Илияна Йотова.
Вицепрезидентът беше гост на празника на Чепеларе, който традиционно се чества на 24 май с шествие по главната улица "Васил Дечев". Манифестацията стигна до площад "Олимпийски", където бяха произнесени слова.
"За съжаление Смолянският регион е най-обезлюдяващият район и това го сочат последните класации на целия Европейски съюз. Не е Северозападна България, а точно Смолянският регион", посочи Илияна Йотова.
"Нека самите ние заедно обединени, поне на 24 май да си обещаем, че ще намерим трите приоритета за развитието на България, че ще имаме сигурност за нашите граждани не само по отношение на отбраната, не само по отношение на вътрешна сигурност, но да има сигурност за бъдещето, за икономика, за стандарт, за социални отношения вътре в страната. И тогава противоборството, партийността, тази партизанщина, тези скандали, които ни заливат всеки ден, ще отстъпят място на един спокоен държавнически разговор", каза още вицепрезидентът Йотова.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини