Захари Сираков пожела успешна професионална реализация на абсолвентите от Випуск 2023 на Филиал-Смолян към ВСУ

  Областният управител Захари Сираков пожела здраве и успешна професионална реализация на абсолвентите от Випуск 2023 на Филиал-Смолян към ВСУ „Черноризец Храбър“. „Използвайте пълноценно и надграждайте ежедневно получените в университета знания! От вашето трудолюбие и постоянство зависи успешното ви кариерно развитие! Бъдете достойни представители на ВСУ „Черноризец Храбър“, Филиал-Смолян, и с успехите си давайте повод за гордост на вашите преподаватели!“

  Сираков поздрави ръководството и целия колектив на Университета и местния филиал за усилията да поддържат високото ниво на висшето образование и академичния дух в Родопите.  Пожела им да продължават да се развиват, със всяка следваща година да обогатяват учебните си програми и да увеличават приема, както през тези първи 25 години от откриването на филиала в Смолян.

  Дипломите на отличниците връчиха областният управител на област Смолян Захари Сираков, директорът на Филиал-Смолян към ВСУ „Черноризец Храбър“ доц.д-р Анелия Пържанова, вицепрезидентът на Университета Яни Янев и заместник-ректорът по институционално сътрудничество и развитие доц. д-р Елеонора Танкова. Сред официалните гости на събитието бяха представители на академичните среди, кметове и заместник-кметове, ръководители и представители на държавни и общински институции от региона.

  Днес 140 дипломанти, които завършиха обучението си по време на есенната сесия на Випуск 2023, получиха дипломите си за висше образование в образователно-квалификационните степени „Бакалавър" и „Магистър". Те са преминали курс на обучение в бакалавърските специалности „Бизнес администрация и мениджмънт", „Строителство на сгради и съоръжения" и „Водоснабдяване и канализация" и магистърските програми „Европейска администрация и управление на публични проекти" и „Данъчен и митнически контрол". Отличниците от есенната сесия са осем. Випуск 2023 е 28-ият в историята на Варненски свободен университет "Черноризец Храбър", като в пролетната и есенната сесия във Варна и във Филиал-Смолян се дипломираха близо 1000 абсолвенти.
   

  Източник: Smolyan.bgvesti.NET

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
  Последни новини