Предстои истинска симфония на разрухата и изкуплението с "Венъм: Последният танц"

Време е репетициите да започнат, защото от 25 октомври сме канени на финалнaта битка с "Венъм: Последният танц" само в кината.

След безспорния успех на предходните два филма, които създадоха истински фурор и завладяха публиката с уникалната си комбинация от екшън, хумор и изпълнена с мрак неизвестност, тази последна глава вдига залозите до безпрецедентни висоти на ръба на апокалиптичен сблъсък.

Във "Венъм: Последният танц" Еди (Том Харди) и Венъм попадат в гибелна ситуация. Те са безмилостно преследвани от врагове както от света на хората, така и от царството на извънземния симбиот. Докато заплахата става все по-голяма, необичайното дуо трябва да извърви опасен път, изпълнен с предателство, хаос и отчаяние.

С всеки изминал миг възможностите им намаляват, а Еди и Венъм се оказват на ръба на пропастта. Изправени пред опустошителен избор, който може да промени съдбите им завинаги, те се подготвят за един истински драматичен сблъсък. Този окончателен развой ще постави на изпитание тяхното приятелство и непоколебимост, давайки зелена светлина на бурното им пътешествие в един кулминационен последен танц, който обещава да остави незаличима следа в световете и на двамата.

Ексклузивният първи трейлър ни хвърля директно в екшъна и се изправяме пред най-голямото и фатално премеждие досега. С познатите за продукцията зашеметяващи визуални ефекти и секващи дъха бойни сцени Венъм: Последният танц предлага поразяващо кинопреживяване, каквото само Еди и Венъм могат да създадат, изпълнено с разтърсващи емоции и типичното за тях остроумие.

Режисьор на "Венъм: Последният танц" е Кели Марсел (Спасяването на мистър Банкс, Петдесет нюанса сиво, Венъм), която е и сценарист. Сюжетът е дело на Том Харди и Кели Марсел, базиран на комиксите на Марвел. Продуценти са Ави Арад, Мат Толмах, Ейми Паскал, Кели Марсел, Том Харди и Хъч Паркър. Изпълнителен продуценти е Джо Карачоло Дж. Актьорският състав включва Том Харди (Лудия Макс: Пътят на яростта, Завръщането, Генезис), Чуетел Еджиофор, Джуно Темпъл, Рис Ифанс, Пеги Лу, Алана Убах, Стивън Греъм и др.

Влизаме в мрака с "Венъм: Последният танц" от 25 октомври само в кината на 3D и IMAX 3D.

Източник: http://life.dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини