Стомана на ринга

Ноември 2011 е датата, в която ще излезе новият футуристичен екшън  „Стомана на ринга“. Действието в него се развива в близкото бъдеще – 2020 година.

Боксът между хора отдавна е забранен спорт, а единственото развлечение за тълпата остава по-модифицирана версия на някогашния велик спорт – битката между скъпоструващи роботи.

Всичко е роботизирано – репортерите на битките са машини, а ъгълът на всеки боксьор представлява хай-тек контролен център, където треньорите им крещят, нареждат команди и сменят части за следващия рунд.

Във филма Хю Джакман играе ролята на Чарли Кентън – промоутър на дребно, който веднъж загубил славата си на велик треньор, сега едва свързва двата края.

Малко по малко той започва да сглобява и тренира нова машина, която има пълния потенциал да се превърне в новия световен шампион. В опита си да се завърне в играта Чарли се съюзява със сина си Макс (Дакота Гойо) и противно на всички очаквания, двамата успяват да създадат перфектния боец.

Планът им обръща с главата надолу намеренията на големите играчи в спорта, което води до схватки с всички възможни средства и извън ринга.

В главните роли в „Стомана на ринга“ са истински 3-метрови роботи, специално направени за филма.

Режисьорът на продукцията Шон Леви разкрива, че чувството да се изправиш пред тези машини наистина всява респект у актьорите по време на снимките.

Кастът на филма включва и имената на Еванджелин Лили („Изгубени”) ,и младия Дакота Гойо в ролята на Макс, а консултант на битките е легендарният боксьор Шугър Рей Леонард.

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини