На пазара: Sony Ericsson Z770i Ducati

Спомняте ли си как през май ви съобщихме за предстоящия дебют на лимитирана "Ducati" серия на флипа Z770i на Sony Ericsson? Тогава се очакваше телефонът да се окаже на пазара почти веднага. Изглежда обаче плановете на двете фирми са се променили – и едва тези дни в Италия стартираха продажбите на Sony Ericsson Z770i Ducati Edition, разработен от фирмата съвместно с дизайнерите от известната мотоциклетна фирма.



Като технически характеристики моделът повтаря изцяло Z770i, като поддържа високоскоростен трансфер на данни по стандарта HSDPA и включва 32MB вградена памет, която може да бъде разширена чрез слота за карти с памет тип M2, 2-мегапикселна камера и приложение за бързо публикуване на направените с телефона снимки в Интернет.



Sony Ericsson Z770i Ducati Edition изпъква преди всичко с нов стилен дизайн, създаден от дизайнерите на Ducati. В подобен стил са създадени и разнообразни мобилни аксесоари – от рода на Bluetooth гарнитури, допълващи Sony Ericsson Z770i. Естествено, в телефона предварително е инсталирано ексклузивно съдържание, посветено на италианската марка – тапети, теми, снимки и така нататък.



Тъжната новина в случая е, че Sony Ericsson Z770i Ducati Edition ще се разпространява само в Италия. Ако някой от вас има път натам и е почитател на бързите мотори, искрено му завиждаме...
Източник: tehnozona.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини