Red Alert 3 за PlayStation 3 през март

Играта вече се продава във версии за персонален компютър и за игровата приставка на Microsoft Xbox 360

Водещото гейм издателство Electronic Arts обеща да пусне стратегическата игра Command & Conquer: Red Alert 3 във версия за гейм конзолата Play Station 3 през март 2009 г. Припомняме, че играта вече се продава във версии за персонален компютър и за игровата приставка на Microsoft Xbox 360. Точната дата за старта на продажбите на версията за PS3 обаче все още е тайна.

Изданието за конзолата на Sony ще се предлага с подзаглавието Ultimate Edition. То ще има редица бонуси, включително пет нови многопотребителски карти, както и подборка от специални видеоклипове. Освен това в комплекта на версията за Play Station 3 ще има и оригинален саундтрак на играта. Според представители на EA, очакваната версия ще изглежда много по-добре от тези за PC и Xbox 360.

Припомняме, че играта Command & Conquer: Red Alert 3 представлява своеобразна стратегия в реално време. Първата част на сериала Red Alert се появи в "далечната" 1996 г. и за броени месеци се наложи като една от най-популярните стратегически игри на всички времена.
Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини