Цветан Цветанов: Когато има стабилно правителство, има и средства като тези за ремонта на зала "Младост"

  Как върви ремонта на Спортна зала "Младост" в Димитровград се увери днес председателят на Националния предизборния щаб на ГЕРБ и зам.председател на партията Цветан Цветанов. Той направи оглед на място, заедно с водача на листата на ГЕРБ за Хасковски избирателен регион Делян Добрев и кандидатите за депутати Станислав Дечев, Евгения Ангелова, Гергана Кръстева, Деян Иванов.

  "Ремонтът е благодарение на специалното отношение, с което се ползва община Димитровград от правителството на ГЕРБ в последните няколко години. В края на миналата година Министерски съвет отпусна целево 3 000 000 лв. за реконструкция и внедряване на мерки за енергийна ефективност на зала "Младост" и за това аз само мога да благодаря", коментира кметът Иво Димов.

  Цветан Цветанов заяви, че когато има стабилно правителство, има и подобни целеви средства, не само за Димитровград, но и за всички останали български общини.

  "Правим това, защото искаме да подобрим средата за живеене, да има условия за спорт, а това е част от превенцията към подрастващите - да намалим агресията в училищата, както и да не ги правим съпричастни към наркотици, алкохол и др. пороци. Залата ще бъде удобна, както за деца, така и за възрастни", обобщи Цветан Цветанов. Той пожела нови шампионски титли, медали и пари за Димитровград.

  Изцяло нова е визията на Спортна зала "Младост", увериха от екипа, отговарящ за ремонта. Всички материали, с които се работи са труднозапалими и безопасни, осигурени са нови димни люкове, отговарящи на стандартите. Освен за спортни събития, залата ще може да се ползва и за концерти. Допълнително е била проектирана акустиката й, ще има и места за хора с двигателни проблеми.  

  Над 40 години залата не е била ремонтирана. В момента всичко се подменя и обновява, съхранен е само пода от сибирска лиственица, припомни Иво Димов. Нова е изолацията, отоплението, канализацията, санитарните възли, дограма и т.н. Очаква се залата да е изцяло готова в средата на юли месец тази година.

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Хороскоп за 10.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Обмислете детайлно всяка причина която поражда конфликти между вас и околните. Направете промяна, колкото и малка да е тя. Звездите ви закрилят: късмета е с вас затова не пропускайте шансовете си. Не хабете жизнеността и енергията си, като се поддадете на нерви и сприхави изблици. Най-малкото, защото ще се отрази на самочувствието и здравето ви. Ще копнеете за развитие и промяна - ами направете я.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Доколкото ви се отдава да влияете на събитията го правете, мислейки и за другите. Изразходвайте разумно енергията си, за да сте в добра кондиция през целия ден. Известие от чуждестранни партньори ще ви подтикне към активност в посока общ бизнес или други важни дела. Проявете разбиране към изявите на партньора си, не изтъквайте непременно слабите му места.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Вашите способности привличат вниманието на хора, от които зависи понататъшното ви професионално издигане. Тепърва ви очакват големи успехи, затова се пригответе да ги посрещнете подобаващо. Необвързаните Близнаци имат шанса да срещнат подходящ човек.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Сполука очаква онези от вас, които се занимават със собствен бизнес. С присъщия си усет улавяте развитието на събитията и това много ви помага при конкретните ви действия. Отделете време и за вашия любим човек. Правете нещата така, щото да са доволни всички около вас, а не само един. Периода носи повече емоционален заряд.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Работата ви днес ще се увеличи, но ще се справите, само не се преуморявайте. Изразходвате много енергия и често за незначителни неща. Пестете силите си, може да се отрази на здравето ви. Делова среща ще ви накара да потърсите и друг път за професионална реализация. Ще се поздравите с успех.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Откривате нов стимул за себе си и незабавно се заемате за работа. Днес сте особено енергични и имате шанса да свършите доста неща, които отдавна ви тежат. Някои от вас ще срещнат привлекателна личност и може да се впуснат в нова връзка. Може би възлагате прекалено големи надежди на предстоящо събитие. Не бъдете прекалено самокритични.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Предвиждате повече задачи за днес, но не разполагате с всичкото време за тях. С прагматичен подход ще свършите повече работа, а притесненията няма да са ви от полза. Други ще се възползват от съветите ви и ще напреднат в нещо, което можеше да бъде и ваше. Внесете повече красота в живота си, като направите нещо специално за себе си или близките ви.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Реализацията на конкретна задача ще ви струва днес повече сили, но ще се справите. Решени сте да обновите офиса, дома или вилата и ще вложите дос?%
  10 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не е изключено днес да получите примамливо предложение, което силно ще ви заинтригува. Помислете внимателно и не действайте докато не сте напълно сигурни в решението си. Имате предостатъчно време. Много важно е да направите необходимите предварителни проучвания. Вашият любим човек ви подготвя приятна изненада.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Гъвкавото ви поведение ще ви помогне да наложите идеите си. Ще следвате целите си с цената на всичко, решени сте да постигнете максималното. Помислете какво кому дължите и го направете, за да отворите пътя си към успеха. Необвързаните ще изживеят нови вълнения, които ще ускорят решението им за трайна връзка.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Вярвайте повече в себе си. Не унивайте, ако временни неудачи пречат на работата ви. Снабдете се с търпение и скоро ще имате онова, което желаете. Това се отнася до всички сфери на живота ви - професионална, лична, емоционална, духовна. Трудът ви ще бъде възнаграден.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Мечтите ви са на път да се случат. Финансови приходи и любовни вълнения ще ви накарат да полетите.Проблеми, касаещи бъдещите ви планове, са на път да се решат. Уверени в себе си ще направите деня си по-хубав. С енергията си ще обгърнете и други, трасирайки пътя на доброто.
  10 юли 2020
  Последни новини