Абитуриенти от Природоматематическата гимназия в Смолян направиха дарение за болни дечица

Изображение 1 от 2

    Гимназистите от 12 А клас на ППМГ "Васил Левски"  в Смолян дариха събрани средства в подкрепа на лечението на двете дечица от село Смилян.

    Абитуриентите от випуск 2020г връчиха протокол със сумата от 820.00 лв. в подкрепа на кампанията "Да помогнем за лечението на Радина и Денислав от Смилян". „Решили, по повод завършването си, да направят нещо значимо за хора, нуждаещи се от подкрепа и помощ. И го направили. Без шум, без суета в социални медии. Йоанна Дрънгова един от тези прекрасни млади хора, я предостави днес от името на своите съвипускници.“, обясни секретарят на читалището в Смилян Илия Годев и допълни, че те са прекрасен пример, как преподаватели и родители заедно са постигнали нещо значимо - не просто добри резултати от образователния процес, а са помогнали на тези млади хора да развият чувствителност към проблемите на други хора в нужда.

    „Да разбират проблемите на нуждаещи се от подкрепа членове на обществото ни и да правят своите малки стъпки към взаипомощ. Защото имат големи сърца! Благодарим ви от името на семействата на Радина и Денислав, прекрасни млади хора! Желаем ви здраве, попътен вятър да сбъдвате житейските мечти и да бъдете удовлетворени от всичко, което правите!“, каза още Годев.

    СмолянБГвести

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини