Задава се експертно правителство с мандата на ГЕРБ. Преглед на печата

"От 10 години Росица се бори за пътя Видин-Монтана, но кафе с Борисов ѝ отряза кариера при Слави", е водещото заглавие на "24 часа". От партия "Има такъв народ" са я отстранили, допълва вестникът. Росица Кирова беше координатор на партията на Трифонов за Видин, а преди това години наред е организирала своите съграждани в борба за изграждане на пътя Видин-Монтана. 

При посещението на премиера вчера, тя беше поканена от него на среща, уточнява "24 часа". Появиха се снимки на двамата в социалните мрежи. Росица Кирова не била потърсена от партията, преди да бъде отстранена. Пред "Труд" тя е заявила, че  "не съжалява, че се е качила в джипа на премиера".  
   
Според проучване на "Труд" се задава експертно правителство с мандата на ГЕРБ, пише на първа страница на днешния брой.  Има идея всички партии да преговарят заедно.

"Струпват полиция за протеста днес" пише "Дума" на първа страница. "Земя" цитира във водещото си заглавие призива на БСП "Всички на протеста!" и допълва, че властта готви полицейски блокади в София.

"Монитор" цитира предупреждение на столичната дирекция на вътрешните работи, че  "Имало призиви за нарастване на напрежението".

Министърът на енергетиката Теменужка Петкова спря исканото от "Булгаргаз" поскъпване за септември на природния газ, отбелязва "Монитор". Десет топлофикации ще бъдат проверени заради много жалби от абонати.

Хотдогът удари 13 лева на плажа в Крапец, където има само едно заведение за хранене, съобщава "Телеграф". Малкото селце е препълнено от туристи от Румъния. Най-евтината нощувка там е 50 лева.

Източник: БНР

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини