21 °C

eТВ показва факти за НЛО

Документалният филм „Сериозно за НЛО“- епизод 3, който ще излъчи хасковската телевизия еТВ на 14 август от 20:30 часа, провокира и поставя на изпитание традиционните концепции за Вселената. Продукцията е част от едноименната поредица на Петър Симеонов.

„Моята амбиция бе да проследя и посоча доказателствата, които неизбежно променят разбирането на обществото, че нашата планета е посещавана от интелигентни форми на живот, с адрес извън Слънчевата система. Във филма са представени писмени и видео документи. Показани са артефакти ,които свидетелстват, че през вековете човечеството е посещавано от високо развита извънземна цивилизация и че този факт е прикриван от тайните общества, за да могат да контролират съзнанието на човечеството. Тази психологическа манипулация е валидна и днес.“, споделя авторът.

Заглавието на поредицата е взаимствано от книгата "Сериозно за НЛО" на писателя и журналиста Димитър Делян. В средите на българските уфолози, тази книга е първият официален документ в България, който направи обществено достояние реалното съществуване на феномена Н.Л.О.

„От тогава до днес, стана ясно, че Неидентифицираните Летящи Обекти са реално явление и определението феномен, не пасва на тази абревиатура.“, казва Петър Симеонов.

Авторът е роден във Видин, но живее в Испания. Основател е на българско и независимо информационно студио “PESHAKOFF”, което разкрива факти и доказателства, свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Той е уфолог любител с над 20 години изследователска дейност.

Haskovo.NET


 


Хороскоп за 16.07.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини