Двама бойци от ММА-Хасково станаха вицешампиони на Балканското

    Двама бойци от „ММА-Хасково“ станаха вицешампиони в Балканското първенство в Тирана, Албания. Това са Денислав Сурчев и Руси Костов.

    Денис спечели сребърен медал в категория до 77 кг при мъжете. Той изигра много тежки срещи с чужденци и въпреки че беше болен, успя да елиминира конкурентите си. Хасковлията отново показа, че щом един спортист има желание за игра, има и начин за победа. Поради влошаване на здравословното му състояние обаче не се качи за финала в клетката с другия българин Георги Иванов, който победи 

    преди месец на държавния шампионат в Пловдив и така Сурчев остана на второ място.

    Руси Костов също направи изключителни срещи в категория до 77 кг при юношите. Малко не му достигна за първото място, въпреки че пребори двама чужденци.

    Състезателят на „ММА-Хасково“ Антонио Славов участва в групата на юношите до 56 кг, но загуби още в първата среща от представител на домакините, който се оказа европейски шампион по кик бокс. Албанецът умело запази играта в стоика и спечели със съдииско решение.

    Още един хасковски боец Владимир Петров имаше готовност да се включи в състезанието до 84 кг при юношите и премина кантара в Тирана. Съперниците му в категорията обаче не пристигнаха.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини