"Опел" се запали след катастрофа в Мадан, двама пострадаха

"Пежо 306", управляван от А.Р.М. на 49 години от Мадан, при предприемане на маневра излизане от реда на паркирани автомобили и включване в движението, не пропуска движещия се по път с предимство лек автомобил "Опел Вектра" със смолянска регистрация, управляван от С.С.М. на 20 години, също от Мадан. Инцидентът е станал на 13.01.2018г. около 14.40 ч. на ул."Република" в миньорския град пред строителен магазин.

В резултат на пътно транспортното произшествие, двигателят на лекия автомобил „Опел Вектра“ се е запалил. На място е пристигнал екип от трима служители и един противопожарен автомобил на РСПБЗН-Мадан, които са потушили пламъците и са обезопасили автомобилите чрез премахване на акумулаторите. Изгорели са гумено съединение и кората на двигателя, но автомобилът е спасен. 

При катастрофата са ранени пътуващата в лекия автомобил „Пежо 306“ 54-годшна жена , която е получила травма в гръдна област без опасност за живота и водачът на автомобила, който е получил повърхностна травма на главата, също без опасност за живота. На двамата е оказана медицинска помощ в МБАЛ – Мадан и са освободени за домашно лечение. Използвани са обезопасителни колани. Произшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

СмолянБГвестинет

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини