29 °C

ЦИК определи състава на РИК в Смолян за евроизборите

С решение от 4 април ЦИК назначи Районната избирателна комисия в 22-ри район – Смолянски, за изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

След като консултациите при областния управител с партиите и коалициите не постигнаха съгласие за избор на председател на РИК в Смолян, ЦИК провери документите и протоколите от консултациите от 29.03.2019 и установи, че са спазени изискванията на Изборния кодекс за провеждането им.

След което Централната избирателна комисия излезе с Решение за назначаване и определяне състава на РИК Смолян в състав от 15 членове, както следва:

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

Симеон Атанасов Велинов

ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛ:

Иван Милков Гавазов

ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛ:

Зоя Емилова Бенкова

СЕКРЕТАР:

Милена Красимирова Бундева

ЧЛЕНОВЕ:

Георги Тодоров Кисьов

 

Малинка Минчева Кордова

 

Софка Ясенова Иванова

 

Веселин Динков Грашев

 

Анастасия Манолева Караманолева-Пенева

 

Иван Михайлов Райков

 

Маргарита Георгиева Солакова

 

Стефка Дафова Станкова

 

Шинка Андреева Щинкова

 

Слави Якимов Чаушев

 

Димитър Карамфилов Трендафилов

Районната избирателна комисия встъпва в правомощията си на 6 април 2019 г.

Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в тридневен срок от обявяването му.

СмолянБГвести
Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Smolyan.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Видеа по темата

Още новини

Хороскоп за 22.07.2019

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини