БСП черпи родопчани с хитова комедия

Комедийната постановка "Вражалец", която бързо се превърна в любима на публиката, ще могат да гледат смолянчани тази неделя.

Народният представител от Коалиция за България инж. Димчо Михалевски и областната организация на Левицата в Смолян подаряват на родопчани безплатна театрална пиеса.

В неделя – 10 юни, от 18.00 часа в зала 1 на Родопския драматичен театър жителите на областния град, съседните общински центрове и села ще могат да гледат представлението “Вражалец” на Театрална формация “Мелпомена”. Представители на Общинската организация на БСП- Смолян ще раздават безплатно билети.

Желаещите ще могат да получат талонче, за да гледат постановката в офиса на партията на бул .”България” 69, ет.2. (сградата на Кадастъра).

“Това е един жест към смолянчани, като искаме поне за час да се откъснат от ежедневните проблеми  и да се забавляват истински с една невероятна пиеса”, заяви инж. Михалевски.

Любомир Нейков, Димитър Рачков, Асен Блатечки, Светлана Бонин и Десислава Бакърджиева са актьорите, които за 6-та поредна година взривяват от смях многобройната публика, като този път ще разсмеят и смолянчани.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини