Обявиха конкурс за "дизайнерско мислене" в туризма

Асоциацията на родопски общини и сдружение „Знам и мога” , обявиха на интернет страниците на двете организации конкурс на тема:

Концепция за развитие на туризма и хотелиерството в Родопския регион”.

Конкурсът се провежда в рамките на проект „Дизайнерско мислене в сферата на туризма”, осъществяван с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”. Проектът е с продължителност 18 месеца – от 1 март 2012г. до 31 август 2013г. Дейностите се изпълняват от сдружение „Знам и мога”, Асоциацията на родопски общини и испанската фирма „CIBER ESPACIO S.L.”

Резултатите от проведения конкурс ще бъдат обявени на интернет страницата на Асоциация на родопски общини: www.arm-bg.net, страницата на Сдружени „Знам и Мога” – www.znamimoga.org  и във фейсбук страницата на проект „Дизайнерско мислене в сферата на туризма”.

Тримата победители в конкурса ще получат право да участват в обучение по дизайнерско мислене в бизнеса, което ще се проведе в Ла Коруня, Испания в рамките на проекта.

Трите концепции след това ще се използват при разработването на „Стратегия за развитие на туризма и хотелиерството в Родопския регион” .

Класираните на следващите три места хотели -съответно четвърто, пето и шесто място, ще получат безплатна шестмесечна реклама в интернет страницата на Асоциацията на родопски общини.

Проект  „Дизайнерско мислене в сферата на туризма” е насочен към управленския персонал на малки и средни хотели в Родопския регион, които в по- голямата си част са семеен бизнес и се явяват важен източник на доходи за местното население.

Проектът  ще предостави възможност за усъвършенстване на съществуващите системи за управление на туризма и хотелиерството, чрез обучение на мениджъри в новостите в мениджмънта, продажбите и рекламата.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини