Женствените форми се завръщат на плажа

Не се вманиачавайте в кантара, защото тази година на мода са закръглените форми! Последната класация за най-секси звезди по бански костюми за всички времена безапелационно го доказа. В нея влизат звезди като Мерилин Монро, Бионсе, Скарлет Йохансон, Ким Кардашиян и дори Хелън Мирън. Все звезди, чиито фигури се отличават с апетитни извивки. Тенденцията е явна - женствените форми се завръщат на плажа, отбелязва сп. Ева.

Всички те дават съвети на дамите, чиито тела са далеч от свръхслабата фигура, идеал на съвремието, как да поддържат фигурата си и да изглеждат секси на морския бряг. Най-голям непукист е Ким Кардашиян, която призовава да не се притеснявате, ако имате целулит, тъй като тя също има. "Струва си заради вкусния сладолед и бисквитките, които съм изяла" - усмихнато коментира звездата. Дженифър Лопес е по-строга - тя не смята, че трябва да се борите да намалите размера на дупето си, но според нея "може да го моделирате и променяте, защото се състои от мускули." Избягването на целулита може да се получи с използването на антицелулитни кремове, упражнения за стягане и наблягане на протеините в менюто.

За стегнато дупе Бионсе съветва да се качвате по стълбите, вместо с асансьора, да не седите повече от 1.30 мин. на едно място и да избягвате стегнатите дрехи, защото намаляват кръвообращението.

Един от актуалните модели за подражание - Ким Кардашиян.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини