Разкриха салони за платен секс и масажи в Пловдив

Антимафиоти разкриха предлагане на платен секс в масажни салони в Пловдив.

В акцията са участвали и служители на ОДМВР – Пловдив и Териториалната дирекция на НАП в областния град.

Служители на Отдел "БОП" – Пловдив със съдействието на полицаи от областната дирекция на МВР и ТДНАП проведоха специализирана операция на територията на областния град. Акцията е предприета с цел документиране на престъпна дейност, свързана със склоняване и практикуване на проституция – престъпления по чл. 155 ал.3 от НК.

В хода на работата и след съгласуване на действията с Районна прокуратура – Пловдив, са проверени четири масажни салона. Процесуално-следствени действия са осъществени в три от тях. Установени са седем работещи момичета, иззети са тетрадки със списъци и графици на посещенията, списъци с мобилни телефони, вносни бележки за преводи, трудови договори, голямо количество презервативи.

Като координатор и собственик на масажните салони е установена В.А./33 г./ от Пловдив. Тя е криминално проявена с регистрирани 49 заявителски материала за престъпления по чл. 209 от НК – измама, два пъти осъждана с глоба за извършени престъпления по чл. 209 от НК. "Мадам" е задържана за 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство, работата продължава под ръководството на Районна прокуратура - Пловдив.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини