26 годишен смолянчанин се хвърлил от Аспаруховия мост и изчезнал

26-годишен смолянчанин се е хвърлил от Аспаруховия мост във Варна. Драмата се разиграла в ранните часове в неделя. Младият мъж бил под влияние на алкохола, съблякъл се гол и се качил на перилата на моста, съобщават местни източници. Секунди след това той полетял надолу. Сигнал за трагедията бил подаден на телефон 112 около 4 часа. Веднага екипи на полицията и „Гражданска защита" започнали издирване, което още не е дало резултат, съобщават от пресцентъра на полицията. 

По-късно станало ясно, че 26-годишният мъж бил търсач на силни усещания, а не самоубиец. Това заявили роднини на родопчанина, чието тяло издирват във Варна. В основата на водното съоръжение във фаталната неделна сутрин го чакала неговата приятелка. След каскадата си обаче, мъжът така и не изплувал.

9 водолази продължават да издирват тялото на младият мъж, обяви комисар Тихомир Тотев-началник на Областно управление "Пожарна безопасност и защита на населението "- Варна. Екипът е бил сформиран веднага след подаването на сигнала, а от полицията са посочили ориентировъчно мястото, откъдето мъжът е паднал.

 

Източник: родопи смолян

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини