Шok! Роди се прасе с глава на маймуна

Поредната подигравка от страна на природата, втрещи жителите на малко китайско селце.Неотдавна във фермата на Фенг Чанглин, която се намира в село Фенгжанг, община Хсипинг, на бял свят се появили пет прасенца.Едно от тях обаче се различавало доста от останалите си събратя.То имало челюст, наподобяваща тази на маймуните, малко носле и тънки устни.Предните му крака пък били сравнително по-къси от задните.Този факт, принуждавал новороденото прасе да се движи посредством подскоци.Пред вестник “Ориентал тудей”, фермерът се жалва, че гледката е повече от отвратителна, а и никой нямало да поиска да купи такова прасе.

Фенг Чанглин признава, че семейството му се стряска всеки път, щом го погледне.Не всички обаче изпитват отвращение към прасето маймуна. То се е превърнало в истинска туристическа атракция, която бива посещавана от стотици туристи всеки ден.

Tози факт до известна степен успокоява Фенг Чанглин.Първоначално семейството възнамерявало да изхвърли уродливото прасе, но синът им не позволил.Съпругата на Фенг посочва, че той е толкоз привързан към него, че ежедневно го храни с мляко.Съседи настояват фермерите да запазят животното, тъй като им е любопитно как ще се развие.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини