Девственост на търг

18-годишна бразилка иска да осигури лечение за болната си майка

След като 20-годишна бразилка предложи девствеността си за 780 хиляди долара преди три месеца, бразилската студентка Ребека Бернандо решила и тя да направи същото, като предложи девствеността си на възможно най-висока цена, пише английският вестник "Дейли мейл". 
18-годишното момиче казва, че дава на търг девствеността си, за да събере пари за болната си майка, която наскоро претърпяла инсулт. 
След като обявила търга в YouTube, тя получила три оферти, като най-високата е 35 хиляди евро. 
„Реших да го направя точно когато навърших 18. Точно тогава и майка ми получи инсулт“, разказва Ребека пред CNN. 
Тийнейджърката обяснява, че опитала и други методи, за да изкара пари. Работила като сервитьорка например, но парите, които плащала на човека, който да се грижи за болната й майка, били твърде много и не успявала да свърже двата края. 
Инсултът оставил майката неспособна да се храни или пък да ходи до банята сама. 
Съсед обяснил, че това е единствената решение за Ребека да намери пари. Тя не познава баща си, а единственият роднина, който имала – сестра й – починала преди няколко години. 
Въпреки това болната майка е на мнение, че Ребека трябва да си търси работа. 
„Тя не трябва да проституира!“, категорична е майката на легло. 
Проституцията и замяната на секс с пари в Бразилия е съвсем легална. 
Местен механик от родния град на Ребека споделя, че когато видял видеото, което още в първия ден имало повече от 3 хиляди преглеждания, хората започнали да хвърлят монети по нея на улицата. 
Един месец след старта на търга момичето вече има оферта от 35 хиляди долара – това е 22 пъти по-малко от парите, които получила друга девственица – през октомври Катарина Милиорини спечели цели 780 хиляди долара при търг на девствеността й. 
Търгът на госпожица Милиорини беше част от австралийски документален филм „Търсим девици“. За целта екипът на филма иска да снима девицата преди и след деянието. Въпреки че тя ще вземе много пари за това, тя отрича, че е проститутка.

 „Все пак, ако го направиш само веднъж в живота си, това не значи, че си проститутка. Това е все едно да кажеш, че човек, който е направил една невероятна снимка веднъж в живота си, е автоматично добър фотограф“, разсъждава младата девица. 
Ребека пък признава, че Катарина Милиорини е била нейно вдъхновение и така стига до извода, че може да ползва девствеността си като стока и средство. 
„Идва време, когато трябва да направиш важни крачки, за да получиш това, от което се нуждаеш. И тогава трябва да бъдеш много силен“, смята Ребека. 
Наскоро момичето отхвърли предложението на местна телевизия да покрие разходите за лекарства на болната й майка, ако тя прекрати търга. Причината за отказа се криела в това, че Ребека се нуждае и от пари, за да се премести с майка си в друго жилище

Източник: novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини