Смолянчанин скалъпил обир на пункт на "Еврофутбол"

Метална каса с около 5000 лева е изчезнала след взломна кражба от  букмейкърски пункт, намиращ се на ул. “Чан” в Смолян. Сигналът за открадната метална каса от обекта е бил подаден от самия собственик, който обяснил, кога и как е станала кражбата.

Според него апашите са проникнали в сградата около 4 часа сутринта на 9 януари, след като счупили стъклото на входната врата.

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група на ОД МВР и РУП – Смолян, които констатирали на място следите от инцидента.

По време на разпита обаче, показанията на собственика на букмейкърския пункт 26-годишният смолянчанин Светослав З. пропукали и накрая той признал, че сам „задигнал" парите от обекта. Планът бил, че след инсценирания обир няма да се налага да отчита парите от залозите пред „Еврофутбол”.
В самопризнанията Светослав обяснил, че преди време взел парите „назаем” от касата, но след това не успял да ги възстанови. Заради наближаващия срок за отчитането, той скалъпил сценария за взлом в пункта, обясни шефът на ОД МВР комисар Кирил Хаджихристев.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини