Пиян младеж катастрофира в Златоград, дрогиран хванаха в Мадан

Един пиян и един дрогиран водач, все младежи на по 23 години, са били установени да управляват леки автомобили на територията на областта, съобщиха от полицията.

В полицията в Мадан е започнато бързо производство срещу 23 годишния В.М. от село Войкова лъка. В четвъртък около 22.05ч. при извършена полицейска проверка по пътя от Рудозем към село Елховец, на разклона за с. Равнината е установено, че същия е управлявал лек автомобил "Пежо-206" след употреба на наркотични вещества, установено с техническо средство. Отказана е кръвна проба. Водачът е задържан за срок от 24 часа със заповед на началника на РУП-Мадан.

Днес в РУП-Златоград е започнато бързо производство срещу М.К. на 23 години от Златоград за това, че в петък около 00.05ч. по улица "Ахрида" в града е управлявал  лек автомобил „Опел-Астра" след употреба на алкохол с концентрация 1.98 промила, установено с техническо средство, вследствие на което допуска и ПТП с материални щети. Отказана е кръвна проба. Водачът е задържан за срок от 24 часа със заповед на началника на РУП –Златоград.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини