7 СОУ в Смолян обра наградите на женския футболен турнир

Кметът Николай Мелемов награди победителките от футболния турнир за ученички, посветен на 8-ми март. Градоначалникът обяви, че състезанието ще стане традиционно, като освен девойки, в него ще могат да покажат футболни умения и по-големи дами. Той поздрави участничките с красивата и оспорвана надпревара и награди победителите.

Отборно купата грабнаха ученичките от СОУ „Отец Паисий", които бяха аплодирани през цялото време от публиката. Втори се класира отборът на ПМГ „Васил Левски". С приза най-полезен играч беше удостоена футболистката Радостина Любомирова от ПМГ. а Кристина Кехайова от СОУ „Отец Паисий" беше обявена за голмайстор на турнира. Наградата за най-добър вратар получи Милица Истрефова от СОУ „Отец Паисий".

Старт на футболната надпревара даде главният финансист на община Смолян Венера Аръчкова, която пожела успех и хъс за победа на състезателките.

Футболният турнир в зала, посветен на 8-ми март, се организира община Смолян, Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни и Областният съвет на БФС. Проявата се провежда под егидата на кмета Николай Мелемов.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини