Неочаквано играч на голф потъна в дупка на игрището

Внезапно и съвсем неочаквано играч на голф бе погълнат от дупка на игрището на голф клуба в Уотърлу, щата Илинойс, съобщава St.Louis Post-Dipatch.

43-годишният брокер Марк Михал бил вече на 14-тата дупка, когато земята под него се отворила и той потънал в яма, дълбока 5 и широка 3 метра.

Приятелите му отначало решили, че той си прави майтап. Като чули виковете му за помощ, идващи от недрата на земята, разбрали, че положението е сериозно.

Михал, който практикува голф от 20 години, тъкмо се готвел за удар по тапката по средата на феъруея, както се нарича основният участък от трасето. „Изведнъж земята под мен пропадна и полетях надолу - разказва той. - Беше за секунда-две, но ми се стори цяла вечност. Най-страшното беше, че не знаех кога ще стигна дъното и колко е дълбоко. Виждах само тъмнина."

Формата на огромната яма му напомняла камбана. Четиримата приятели, с които бил в голф клуба, не разбрали веднага какво се е случило. „Помислихме, че е някакъв фокус - той стоеше там горе, после изчезна внезапно", споделя един от тях.

Двама от приятелите все пак решили да видят какво става. Когато чули стоновете изпод земята, се ужасили. Докато Марк, който страда от клаустрофобия, се мъчел да не се поддава на страха, шока и болката, приятелите му потърсили помощ. Извикали мениджъра на голф клуба, който дошъл със стълба и въже. Последното се оказало съвсем на място, защото стълбата била 3 метра, а падналият мъж не можел да я достигне заради изкълченото си рамо. След 20 кошмарни минути в тъмната яма най-сетне успели да го измъкнат. Горе вече го чакала линейка.

През цялото време Михал мислил за инцидента във Флорида, където преди време под една къща се отвори гигантска дупка, в която мъж падна заедно с леглото си. Клетникът така и не бе намерен след това.

"Извадих късмет, че се разминах само с изкълчено рамо - радва се Марк. - Ще мога още да играя голф".

Уотърлу се намира в покрайнините на Сейнт Луис. В района често се наблюдават свличания на земната почва. Тук има много подземни карстови пещери

Източник: http://snews.bg/

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини