Родопско семейство дари 300лв. на децата от православния център "Чисти сърца"

Семейство от Смолян дари 300 лв. на Младежкия православен център „Чисти сърца” към катедралния храм „Св. Висарион Смоленски”.  Дарителите са пожелали средствата да се предадат парите за духовните и творчески дейности в центъра,с единственото желание да останат анонимни.

 Те искрено подкрепят акциите на православния център в полза на затруднени деца, възрастни и болни хора, но са пожелали дарените от тях средства да останат за дейностите на децата, а не да се използват за благотворителност.

 Съпрузите са обяснили това свое желание с мотива, че те редовно правят дарения на домове за възрастни и сираци, помагат и на свои съграждани.

По повод на тяхното дарение председателката на Младежката доброволческа организация „Чисти сърца” Невена Делчева сподели: „Все още се изненадвам от хората. Новото дарение на ,,Чисти сърца`` от 300 лева направо ме учуди. Доста хора повтарят колко трудно се справят, че било време на криза, но ето - едно смолянско семейство отдели от джоба си пари и ги дари на драго сърце в подкрепа на нашите  дейности. А това, че поиска да остане анонимно, показва тяхната огромна скромност и доброта”.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини