Роми биха ученик, момчето с мозъчно сътресение и счупена челюст

Насъскали питбул и немска овчарка срещу детето, то загубило съзнание.

Седем цигани пребиха осмокласник в Пловдив.14-годишното момче излязло от дома си в пловдивския квартал „Изгрев” около 20,30 часа заедно със свой приятел.

Докато се разхождали по пътека, от двора на близката детска ясла „Послушко” наизскочили седем роми, които започнали неистово да ги псуват. Предусещайки бедата приятелят му успял да избяга, но Йордан останал, убеден, че нищо лошо няма да му се случи. Без никаква причина ромите му извадили нож, започнали да го удрят, блъскат и да насъскват срещу него питбул и немска овчарка, които водили със себе си. От няколкото зверски удара момчето паднало на земята, където изгубило съзнание. За щастие съседи видели мелето и успели да прогонят разбеснелите се цигани.

 По-късно осмокласникът бил откаран в болница с две счупвания на челюстта и мозъчно сътресение. Това сочи медицинската експертиза, която майката Ана Йорданова е подала заедно с жалбата си в Шесто РПУ.

Източник: http://www.mignews.info

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

  • 1
    Еф
    ефрейтор Шикелгрубер
    65 -2
    13:07, 4 май 2013
    Усещате ли как все по-често ни заливат новини от този род? Ако държавата не вземе мерки, то ще трябва пак аз да се заемам. Обаче тогава ще пропищи енергийната мафия, защото ще има много по-евтини източници на електро енергия. Пък и няма да имат причина да пишат в сметките перо - невъзвръщаеми разходи.
    • Fe
      fen62
      41 -1
      15:59, 4 май 2013
      Не ги зака4ай управниците те сега имат много по важна работа--кой го е еня за раята------а пък тя една държава с *** да я со4иш---ама мек-----не разбрахме ли 4е ние сами трябва да се оправяме
    • Го
      Голям Балама
      19 -1
      17:34, 4 май 2013
      Сега пък архонтите на Слави Бинев взеха да гласуват в несвяат и опорочават анкетата на хасково. нет.
      Има ли смисъл да гласуваме повече от едун пър в анкетата??? Кого лъжем и заблуждаваме???
      Нищо не можем да направим като хората затова сме страдали 700 години по две робства и още ще теглим с този наш андрешковски акъл и бай ганьовски манталитет.
      Хасково нет можеше да въведе ограничение за гласуване повече от веднъж по ай пи адрес, за да бъде по правдива анкетата.
  • 2
    Бр
    БРИГАДЕН ФЮРЕР
    49 -2
    15:57, 4 май 2013
    Идеята ми е стара за производство на еко енергия от мръсни ц*****.имам готов проект за построяване на такива мощности.в света има над четири милиарда ходещи подобни боклуци,които ще осигурят енергия за десетки години.
  • 3
    Мо
    мона
    54 -1
    16:31, 4 май 2013
    мръсни , долни ц*****. трябва да се изолират в гето , с охрана, и да не се допускат до обществени места. нещо трябва да се измисли и да спрат да се плодят завинаги..малко по-малко да изчезнат от лицето на земята.
    • Го
      Голям Балама
      20 -1
      17:29, 4 май 2013
      Ами след 40, 50 години и "умните политици" от великите държави ще стигнат до идеята за самостоятелна ромска държава, но за сега с строги и строго съблюдаващи закони и безкомпромисна полиция успява да удържа ромският проблем, но не за дълго.
      Тези хора не допринасят с нищо за нито една държава която ги търпи, а само ползват благата й, които местното население с много труд осигурява и на всичко отгоре ромите създават постоянни проблеми от престъпен и социален характер.
      Ако не им се създаде самостоятелна държава проблема с тях ще излезне от контрол и ще се стигне до грандиозни саморазправи с това население, пред които холокоста ще бледнее.
  • 4
    Ad
    Adolf Hitler
    33 -1
    16:42, 4 май 2013
    Да,само еднопосочен билет за газовите камери!Това е спасението от Тази долна Циганска сган! Сега ,ще се изквичи големия балама,големия педерас ,които много ще се засегне,че ,,,,отново ,нападам циганите!
  • 5
    Ха
    ха-ха
    30 0
    16:43, 4 май 2013
    Тези ц***** нека си получат заслуженото,за да не го получат от народа. И тогава лошо!
  • 6
    Ба
    бай уй
    32 -2
    17:36, 4 май 2013
    Нека си направим Белене.Да вкараме всички бивши управници и всички ******и да е строят ангария,и тогава тока ще е 5 ст.киловата...
Последни новини