Бареков ще съди ГЕРБ: Ако аз си отворя устата, Борисов със сигурност ще е с белезници!

Днес сутринта в ефира на ТВ7 Николай Бареков коментира последиците след вчерашния скандал с депутата от ГЕРБ Доброслав Димитров. Бареков разказа как Бойко Борисов започнал да му пише sms-и – първо се оправдавал, че нищо не знаел и едва ли не се разграничил от партията си, която разгроми журналиста с партийна декларация, а после му писал, че ако трябвало щял да се извини публично.

Бареков бе категоричен, че ще съди цялата партия заради лъжите им срещу него, ще съди и лично Борисов: "Ще стигна докрая. Този път ще стигна докрая с Бойко Борисов. Защото ако аз си отворя устата, със сигурност Бойко Борисов ще е с белезници! Бойко Борисов кадруваше в частните медии. Вие нямате работа в медиите, Борисов! И ако ГЕРБ спечелят тези избори, аз ще бъдат крайна опозиция на тази партия. Партия от шайка бандити!".

Бареков разказа и как Борисов е искал да не му праща конкретна репортерка на ТВ7, защото му задавала неудобни въпроси. Категоричен е, че не е уволнил въпросната журналистка, нито пък е уволнявал някого в ТВ7 под натиска на Борисов. А такъв е имало.

По думите му депутати от ГЕРБ го плашели, че като спечелили изборите пак, той оставал на улицата. "Ами ще остана без работа, на улицата при гражданите. Аз там където са Борисов и Цветанов няма да стоя!", отговори им задочно той.

Бареков категорично отрече някога да е получавал пари, за да оказва медийна подкрепа на партия ГЕРБ.

Няколко основни въпроса е оправил Николай Бареков до главния прокурор Сотир Цацаров, премиера Марин Райков и президента Росен Плевнелиев.

1. Дали действащият шеф на разузнаването Драгомир Димитров е ходил на тайна среща в Банкя с Бойко Борисов?

2. Кое е четвъртото лице, което участва в СРС-то с разговора между Борисов, Найденов и Кокинов?

Екип на TV7 е пред централата на ГЕРБ. Телевизията е готова да даде думата на представители на партията да изкажат в национален ефир своята позиция.

Източник: ТВ7

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини