Назначиха Кадир Исов за временен губернатор на Хасково

40-годишният Кадир Исов е назначен за временно изпълняващ длъжността областен управител на Хасково до назначаването на титуляр. Информацията е от официалния сайт на Министерския съвет. Назначението е факт от днес. Заедно с Исов се назначават още четирима губернатори титуляри – на Варна, Перник, Силистра и София.

Кадир Исов е сегашен заместник областен управител на Хасково, пише в сайта на правителството, макар да нe е известно той да е бил назначаван за такъв. Досегашен губернатор бе Николай Нанев, който работеше без заместници.

Според информацията в сайта Кадир Исов е роден е през 1973 г. Завършил е УНСС гр. София – „ Стопанско управление и администрация“. Магистър е по „Икономика“. Бил е управител на фирма „ Мелек“ – гр. Хасково. От 2007 до 2013 г. е бил началник на отдел „Регионален технически инспекторат“ – гр. Хасково.

Иван Великов поема ръководството на областната администрация във Варна. По негова молба от поста беше освободен досегашният областен управител Коста Базитов.

Областен управител на Перник става Михаил Михайлов. Начело на областната управа в Силистра ще бъде Насуф Насуф. Емил Иванов е определен за областен управител на Софийска област.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини