Момичетата също го могат

От ерата на Backstreet Boys до наши дни светът нито за миг не е останал без супер успешна супер сладка момчешка група. Какво да кажем за момичетата? Spice Girls не се броят, те все пак бяха подминали тийнейджърските си години, когато тръгнаха да завладяват света. С днешна дата нещата при момичетата вървят все по-добре и "Петата хармония" съвсем не са единствената сладка и гласовита група на музикалния пазар. Затова пък са най-новата, на няма и година.

Fifth Harmony са Динажейн Хансен, Али Брук, Камила кабело, Нормани Хамилтън и Лорън Жореги, - на възраст между 16-20 години. След като завърши на трето място в американската версия на The X-Factor, групата подписа със Syco Music и Epic Records. И вече направиха своя дебют.

Сега, точно ден след премиерата, видеото на дебютния сингъл на Fifth Harmony "Miss Movin On" влиза право в музикалните минути на eTV. И в младежките сърца, защото няма как да не бъдат харесани тези петте хармонии, толкова са свежи и истински. Какво пък, успех, момичета! Очакваме и следващия сингъл, "Аз и моите момичета", който излиза през юли.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини