Две жени пострадаха заради неправилно изпреварване

Две жени са ранени по пътя между  селата Хвойна и Нареченски бани, съобщиха от полицията в Смолян. Катастрофата е станала малко преди 16 часа вчера, а зад волана е бил 53-годишен мъж от първомайското село Драгойново.

41 –годишна жена от с.Драгойново  е с натъртвания на рамо и лакът на дясна ръка, а 22-годишната й спътница в колата от с. Дълбок извор е с охлузни рани на главата. На двете жени е оказана медицинска помощ и са транспортирани в МБАЛ Асеновград, след което са освободени за домашно лечение.

 Произшествието е станало след като шофьорът на "Опел Астра"-та  предприема маневра изпреварване на участък от пътя с ограничена видимост и за да избегне удар в насрещно движещ се автомобил, рязко се прибира в своята лента, поднася се и се преобръща в дясно от пътното платно. Водачът и пътуващите в автомобила са използвали обезопасителни колани.  Местопроизшествието е посетено от екип на “Пътна полиция”. Екип на ПБЗН – Чепеларе е оказал съдействие при спасяване на пострадалите от катастрофата.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини