Тежка програма за Цветанов - обикаля 6 общини в Смолянско за два дни

Тежка програма и куп обиколки из областта, е планирал в рамките на два дни заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, съобщиха от пресцентъра на партията в Смолян.

На 28 август срещите на Цветанов започват от Чепеларе с кмета на общината Тодор Бозуков и заместниците му. По-късно в Смолян екс вътрешният министър ще направи дарение в ОДЗ № 2 „Синчец” в Смолян.  На 29 август обиколката ще продължи през Девин със срещи с членове и симпатизанти на ГЕРБ, а по-късно на площада в девинското село Селча. Партийните срещи ще продължат в община Баните в 16 часа в местния ресторант „Панорама” , а час и половина по-късно Цветанов ще бъде в Неделино. Там той ще огледа улиците ,,Напредък`` и ,,Шина‘‘, ремонтирани със средства по линията на Междуведомствената комисия по бедствия и аварии, при предишния кабинет.

От 19.00 часа Цветанов ще открие ремонтираната улица „Гривица“ в Златоград, поета като ангажимент през август 2012 г. от правителството на ГЕРБ. Пътният участък е рехабилитиран заради наводняване на къщите при по-обилни дъждове, а парите са от комисията по бедствия и аварии.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини