Волейболистките на „Славия” тренираха заедно със сръбския „Лесковац” в Смолян

Волейболистки от ВК „Лесковац” /Сърбия/ и женският на „Славия” /София / бяха в Смолян, където заедно тренираха на подготвителен лагер. Треньорите на двата тима споделиха отличните си впечатления от предоставената спортната база и условията.

„За първи път сме в Смолян заедно със „Славия” . Много сме доволни от идеалните условия в Спортната зала, от персонала и с удоволствие пак бихме дошли. Сръбският треньор Красис Миомир. Той допълни, че и климатът и местата, които са посетил

и в нашия град са ги очаровали и са били предпоставка за пълноценна тренировка.  Миомир се е  отдал на волейбола вече 20 години, бил е в националния отбор на Сърбия, а  от една година е треньор. Той посочи, че отборът на Лесковац се финансира основно от общината. В края на разговора, сръбският треньор каза, че си тръгват от Смолян с много добри чувства и ще препоръча нашата база на колегите си.

„В града има добри условия за спорт, а залата ви е по-хубава от някои в София, поддържана и с необходимите пособия, сподели впечатленията си и треньорката на „Славия” Габриела Айшинова,  дъщеря на легендарната волейболистка и старши треньор на отбора Таня Гогова. Тя допълни,че е в родопския град за пръв път като треньор: „ Ще ви похвалим и отсега мислим и за зимен лагер”, каза още голямата дама на българския волейбол.   

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини