Бареков започва кампанията си "Без цензура" от Смолян

Кампанията “България без цензура” ще започне обиколката си от родопския град на 16 септември от сцената до амфитеатъра в центъра на Смолян. Гражданите ще могат да поставят наболелите и неразрешени проблеми, а началото на живото предаване от площада пред община Смолян, ще бъде в 17 часа.

Зрителите пък ще могат да проследят на живо случващото се директно в ефира на TV7, както и на запис в NEWS7 от 21.ч.

Еекипът на предаването е подготвил за първото си предаване от новия сезон проблемите с драматичния театър в Смолян, инфраструктурата на града, недостъпното здравеопазване в района, конфликтът между Министерство на културата и Община Смолян относно закриването на фолклорен ансамбъл “Родопа”. Преди месец стана ясно, че Община Смолян няма средства да издържа ансамбъла, сега се търсят варианти за държавно финансиране.

 Пред гостите в откритото студио на “България без цензура” родопчани ще могат да поставят породени от тромавата администрация проблеми. На разположение ще бъде и юридически екип на предаването, който ще помага за разрешаването на всякакви казуси.

Ефирът ще завърши в 18:30 ч. със спектакъл на Нешка Робева, изпълнение на Деси Добрева, ансамбъл “101 каба гайди” и изпълнение на бабите от село Забърдо.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини