Ретро рали "Родопи" за автомобили и мотоциклети идва в Пампорово

Автомобилен клуб „Ретро” в Пловдив” е сдружение с нестопанска цел, което се занимава с опазване, реставрация и поддържане на класически автомобили, както и с организиране на изложения, конкурси и ралита, в които участват любители на ретро движението от цялата страна и чужбина. През 2012 година клубът отбеляза 20 години активна дейност.

Организаторите от автомобилен клуб „Ретро” и домакините от „Пампорово” АД се надяват ретро парада да стане част от ежегодния събитиен календар в курорта, като предизвика зрителския интерес и привлече любителите на класически автомобили и мотоциклети да разгледат ретро автомобилите, и да присъстват на рали-състезанието в курорта на 28 септември (събота) от 15:30 до 17:00 часа. Организаторите са подготвили изненади, томбола с награди за участниците и музикална програма.

Екипажите ще тръгнат от Пловдив в 11 часа, а маршрутът включва Асеновград,Югово, Лъки, Здравец и ще завърши в Пампорово пред хотел „Орловоц”. Пред хотела в 15.30ч. ще започне и развлекателната част на програмата.

В неделя участниците ще изминат обратния маршрут до Пловдив, където ще бъде награждаването на победителите.

Ралито се провежда с любезната подкрепа на Община Пловдив, „Инса Ойл”, „Селт”, „Пампорово” АД, хотел „Орловец” и Jack Daniel’s.

Автомобилен клуб „Ретро – Пловдив и Jack Daniel’s продължават традицията от последните издания на събитията, организирани от клуба и за четвърти, пореден път ралито ще протече като част от кампанията на Jack Daniel’s – “Приятелите на Mr.Jack не сядат пили зад волана”.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини